2014. február 20., csütörtök

Csillag Születik...

Üdv! Itt a Csillag Születik-es élménybeszámolómat olvashatjátok:
Január 21-én voltam a Csillag Születik meghallgatásán egyik barátnőmmel. Az 1006-os sorszámot kaptuk, bementünk a 4-es meghallgatószobába. Négy vagy öt férfi volt bent, már nem emlékszem pontosan, az egyik kamerázott, a többi ült és hallgatott, figyelt ránk. Meginterjúvoltak minket, kérdezték, hogy mi a nevünk, hány évesek vagyunk, hanyadik osztályba járunk, mik szeretnénk lenni, ha nagyok leszünk, és végül, hogy mit fogunk előadni. Rávágtuk, hogy Rihanna-We found love. Megkérdezték, hoztunk-e magunkkal valami zenei alapot, karaoke-t. Nem hoztunk. Megkérdezték, hogy keressenek-e ők hozzá alapot az internetről.
-Nem kérünk- Mondtunk, és erre csodálkozó tekintettel néztek ránk.-Rendben van, kezdjétek-mondták, és kezdtük is. Bólogattak, szerintünk nagyon tetszett nekik, és lájkot is mutattak. :) Majd közölték, hogy lehet hazamenni, majd értesítenek. Oké. Autóval haza is mentünk. Pest megyéből Csongrád megyébe.
   Egy hónapot várakoztunk, és csak nem hívtak vissza, pedig előzőleg azt mondták, hogy  másfél hét és hívni fognak. Kiderült, hogy elhalasztják a Csillag Születik-et, majd csak jövőre lesz. Mindez azért, mert állításuk szerint nem sikerült annyi jelentkezőt, tehetséget összekaparnia a csatornának, amennyi elegendő lett volna egy ilyen nagyszabású, hosszú lefolyású tehetségkutató műsornak. A hír közlését a csatorna a Fókusz c. műsorban jelentette ki, mindössze egy mondatban. Utána bejelentették, hogy Szombat Esti Láz lesz a Csisz helyett a közönség szórakoztatására. Sajnálom, hogy hiába voltunk ott a meghallgatáson, nem tudhatjuk meg, hogy visszahívtak volna-e minket, vagy hogy kaptunk volna egy bátorító: "IGEN, jöhetnek a zsűrik elé" üzenet, vagy sem. Mindenesetre jövőre is megpróbáltatjuk magunkat ott, remélem több sikerrel.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése